Nyheder, viden og inspiration til bådlivet omkring fiskeri, motorsejlads og vandsport

Handler dine våde drømme om at kaste snøren ude på åbent hav, ligge for anker i en stille bugt eller om vandsport med hestekræfter?

Bådliv.dk er den nye sejlerportal for alle os, der elsker at være på vandet, hvad enten man er ny ombord eller erfaren ved roret.

Livet på vandet er ren livskvalitet og her bliver du inspireret. Her har vi nemlig samlet nyheder, viden og og spændende artikler om bådlivet, sejlerdrømme og oplevelser til vands. Du finder også gør-det-selv guides, tips til ture og masser af nyttig viden om motorbådslivet ved de danske kyster. Velkommen ombord!

Bådliv.dk Danmarks nye portal for ­motorsejlads, ­vandsport ­og­ fiskeri­. Et samlingssted for alle os, der drømmer om det gode liv ombord og på vandet

Seneste artikler

Dyk ned i vores artikler og nyheder om Sejlads i Danmark.
Læs, lær og følg med i det danske bådliv.

26.05.2023

Sejlbåd til salg

Hos Mercury Marine finder du flotte, brugte sejlbåde til salg. Besøg en af vores forhandlere, og bliv den stolte ejer af en sejlbåd.

Læs artiklen

12.05.2023

Bådlån - Find den bedste løsning til dine behov - Bådliv

Vil du blive klogere på bådlån og dine muligheder? Hos Bådliv kan du læse mere, om forskellige typer af lån samt få gode råd inden, du køber.

Læs artiklen

21.04.2023

Sejlads over atlanten

Har du altid drømt om sejlads over atlanten? Hos Bådliv kan du få hjælp og gode råd til at forberede dig til den lange og fantastiske tur.

Læs artiklen

Dit online kompas

Vi bestræber os på at give dig al den nyttige viden og guides, som du har brug for både før køb af båd, under dit båd køb og til den erfarne sejler. Vores seje sejler-team er alle bådinteresserede og flere af os har mange års erfaring med bådmotorer, sejlads og vandsport. Brug os som dit digitale kompas, når du skal have svar på tekniske problemer, gode råd til oplevelser på vandet eller som et bådforum, hvor du altid kan finde inspiration.

Forhandlernetværk

Bådliv.dk har et stærkt samarbejde med de bedste forhandlere i hele Danmark, som alle har dét tilfælles, at de er passioneret omkring sejlads og udelivet. Du er derfor ikke langt væk fra en autoriseret bådforhandler, og derved dét tættere på dit sejleventyr!

Webshop

I vores webshop, kan du finde og købe tilbehør og reservedele til din båd. Når du køber gennem Bådliv.dk's shop, kan du enten få leveret pakken eller spare fragten og hente bestillingen ved din nærmeste Bådliv.dk-butik.

Seneste nyt på vores bådbørs

På vores bådbørs udbyder mere end 60 landsdækkende og autoriserede forhandlere et bredt udvalg af brugte både, motorer og bådtilbehør.
Så kan du være helt tryg ved både kvalitet, pris og levering.

Bøge's Både Aps

Quicksilver Activ 645 Cruiser med 150 ..

Kr. 299.500
Se mere

Tempo Både ApS

Quicksilver AVOR 690

Kr. 249.000
Se mere

Fynbo Marine

Mariner 4 HK 2T - Kort

Kr. 2.500
Se mere

Fynbo Marine

Yamaha F5 - Kort (Årg. 2020)

Kr. 7.500
Se mere

Fynbo Marine

Yamaha 4 HK 2T - Lang

Kr. 2.900
Se mere

Odsherred Marineservice ApS

Quicksilver Activ 505 Open / Mercury 8..

Kr. 230.000
Se mere
1

Få nyheder fra Bådliv.dk direkte i din indbakke

Bådliv.dk holder dig opdateret på alt det nye indenfor bådbranchen, aktiviteter, events, konkurrencer, kampagner – og de gode tilbud.

En del af Bådliv.dk