Nyheder, viden og inspiration til bådlivet omkring fiskeri, motorsejlads og vandsport

Handler dine våde drømme om at kaste snøren ude på åbent hav, ligge for anker i en stille bugt eller om vandsport med hestekræfter?

Bådliv.dk er den nye sejlerportal for alle os, der elsker at være på vandet, hvad enten man er ny ombord eller erfaren ved roret.

Livet på vandet er ren livskvalitet og her bliver du inspireret. Her har vi nemlig samlet nyheder, viden og og spændende artikler om bådlivet, sejlerdrømme og oplevelser til vands. Du finder også gør-det-selv guides, tips til ture og masser af nyttig viden om motorbådslivet ved de danske kyster. Velkommen ombord!

Vind en weekend-getaway med egen kaptajn i Smålandshavet

Køb din billet online i forsalg og deltag i konkurrencen om at vinde en 3 dages weekendtur til Smålandshavet i en Quicksilver motorbåd til den stille lyd af en Mercury 115hk. I vil blive budt velkommen af jeres egen kaptajn, der vil stå bag rattet hele weekenden. Turen starter fredag eftermiddag i Bandholm Havn, hvor I vil blive sejlet til Fejø, med overnatning på Kernegården, hvor I vil blive serveret en lækker middag. Lørdag går turen videre til Vejrø, hvor I vil få tildelt et lækkert værelse på Vejrø Resort med tilhørende 3-retters menu. Søndag bliver I sejlet tilbage til Bandholm Havn af jeres kaptajn. En fantastisk Getaway i Smålandshavet, hvor I får mulighed for at opleve Danmarks skjulte skatter, kan mærke friheden på vandet og fornemme de muligheder en mindre motorbåd åbner op for.

Bådliv.dk Danmarks nye portal for ­motorsejlads, ­vandsport ­og­ fiskeri­. Et samlingssted for alle os, der drømmer om det gode liv ombord og på vandet

Seneste artikler

Dyk ned i vores artikler og nyheder om Sejlads i Danmark.
Læs, lær og følg med i det danske bådliv.

12.05.2023

Bådlån - Find den bedste løsning til dine behov - Bådliv

Vil du blive klogere på bådlån og dine muligheder? Hos Bådliv kan du læse mere, om forskellige typer af lån samt få gode råd inden, du køber.

Læs artiklen

21.04.2023

Sejlads over atlanten

Har du altid drømt om sejlads over atlanten? Hos Bådliv kan du få hjælp og gode råd til at forberede dig til den lange og fantastiske tur.

Læs artiklen

14.04.2023

De bedste apps til sejlere

Læs mere om de bedste apps til sejlere, og bevæg dig sikkert ud på havet.

Læs artiklen

Dit online kompas

Vi bestræber os på at give dig al den nyttige viden og guides, som du har brug for både før køb af båd, under dit båd køb og til den erfarne sejler. Vores seje sejler-team er alle bådinteresserede og flere af os har mange års erfaring med bådmotorer, sejlads og vandsport. Brug os som dit digitale kompas, når du skal have svar på tekniske problemer, gode råd til oplevelser på vandet eller som et bådforum, hvor du altid kan finde inspiration.

Forhandlernetværk

Bådliv.dk har et stærkt samarbejde med de bedste forhandlere i hele Danmark, som alle har dét tilfælles, at de er passioneret omkring sejlads og udelivet. Du er derfor ikke langt væk fra en autoriseret bådforhandler, og derved dét tættere på dit sejleventyr!

Seneste nyt på vores bådbørs

På vores bådbørs udbyder mere end 60 landsdækkende og autoriserede forhandlere et bredt udvalg af brugte både, motorer og bådtilbehør.
Så kan du være helt tryg ved både kvalitet, pris og levering.

Tempo Både ApS

Quicksilver 520

Kr. 129.000
Se mere

Motor og Bådcentret Fr.Havn

Sessa 23 Daycruiser med Variant båd tr..

Kr. 179.900
Se mere

Motor og Bådcentret Fr.Havn

Smartliner 19 med Mercury F60 EFI ELPT..

Kr. 189.900
Se mere

Motor og Bådcentret Fr.Havn

Lohi strandjolle

Kr. 6.900
Se mere

Motor og Bådcentret Fr.Havn

Aquapro 265 Rib

Kr. 2.900
Se mere

Auto & Marine Odense

Mercury F20 MH EFI årg 8/2020

Kr. 14.800
Se mere

Herning Trailer- & Bådcenter

Quicksilver Activ 555 Cabin m/Mercury ..

Kr. 199.500
Se mere

Svendborgsund Marine Service

Coronet 24 midi

Kr. 189.900
Se mere
1

Få nyheder fra Bådliv.dk direkte i din indbakke

Bådliv.dk holder dig opdateret på alt det nye indenfor bådbranchen, aktiviteter, events, konkurrencer, kampagner – og de gode tilbud.

En del af Bådliv.dk